Code
Code
Code

Nota legal

Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat del contingut d'aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, so, marques, logotips o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits per drets de propietat intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment.

Protecció de dades
En compliment de l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Comunicatek informa que les dades recollides en el formulari de contacte d'aquest lloc web són tractades amb el màxim de confidencialitat. Seran utilitzades únicament per respondre a les peticions d'informació o per elaborar els pressupostos que es puguin sol·licitar. No seran enregistrades en cap fitxer ni cedides a tercers sense el consentiment dels interessats.

Responsabilitat en els enllaços
Comunicatek inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Comunicatek no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vehiculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

 

Raó social:
C/ Folch i Torres, núm. 10-14 2º 4ª
C.P. 17100 la Bisbal d'Empordà - Girona 
C.I.F. J-17.719.873
Tel./ Fax 972 640 440 

Comunicatek - - La Bisbal d’Empordà - dani@comunicatek.com - Sobre code - Nota legal